Bun venit!

Bine ai venit pe site-ul comunității românești din Imperia Online!

Imperia Online este un joc multiplayer de strategie în timp real, pe web. Nu necesită nici un fel de instalare - poate fi jucat de pe orice computer atât timp cât este cuplat la internet. Lumea din Imperia Online este într-o perioadă de dinaintea apariţiei prafului de puşcă. Pentru atingerea scopurilor pe câmpul de luptă nu poţi conta decât pe metalul dur şi rece. Imperia Online nu adoarme niciodată. Chiar dacă eşti online sau nu, în imperiul tău sunt colectate resurse şi este în continuă creştere. Tot ceea ce faci este în timp real. Imperia Online nu are runde, acţiunea se desfăşoară precum în lumea reală.

Totul în joc se rezolvă prin decizii şi alegeri. Fie că te vei impune prin forţă brută şi războaie, fie că vei dezvolta o economie puternică, depinde doar de tine. Înfiinţezi şi desfaci alianţe, porţi războaie şi închei tratate de pace, îţi faci prieteni sau inamici….

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.